top of page

"Game to play this weekend: Final Fortress - Idle Survival" by Review Dao

We would like to say a big thank to the team at Review Dao for reviewing our game Final Fortress - Idle Survival. It is nice to have another review in Vietnamese for our large fan base here.

Review Dao is an innovative, digitally oriented Youtube channel whose reach is rapidly expanding. The channel is the everyday customer’s source for technology news, reviews and videos, offering unbiased opinions on mobile phones, gadget, games and apps, etc.

Click here to see the full video on how to play Final Fortress - Idle Survival and what makes it an outstanding game among the ones in the same category.

https://www.youtube.com/watch?v=qlEHDyB4L-E

Cảm ơn các bạn Review Dao đã dành thời gian đánh giá game Final Fortress - Idle Survival của Alley Labs. Alley Labs xin được đăng tải lại đường link đánh giá game, đặc biệt dành tặng cho các bạn tại Việt Nam, đang và sắp có ý định chơi game Final Fortress - Idle Survival.

Review Dao là một kênh Youtube công nghệ chuyên đánh giá các sản phẩm điện thoại, thiết bị di động, game và các ứng dụng di động khác. Các bạn sẽ tìm được rất nhiều nội dung hữu ích cho chiếc smartphone của mình tại đây. Với cách đánh giá xác thực, chi tiết nhưng không kém phần vui nhộn, Review Dao đang là một trong những kênh Youtube công nghệ ngày càng phát triển với một số lượng người theo dõi đông đảo.

Mời các bạn nhấn vào link sau để xem hướng dẫn chơi game Final Fortress - Idle Survival của Review Dao và cùng tìm hiểu vì sao tựa game này lại mang đến những trải nghiệm khác biệt hơn so với các game cùng thể loại. Link xem review: https://www.youtube.com/watch?v=qlEHDyB4L-E

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page